Frankys is fijne momenten delen.

Wij zijn gevestigd boven het Winkelhof in Leiderdorp waar u gratis kunt parkeren. Frankys beschikt over 16 bowlingbanen. Deze zijn allemaal voorzien van automatische bumperhekjes en glijbanen voor de kinderen.

Discobowlen

Een relatief nieuw fenomeen is het discobowlen. Hierbij gaat de reguliere verlichting uit en gaan de discolampen aan. Met een grote diversiteit aan discoverlichting, rookeffecten, blacklightverlichting, de nieuwste videoclips en de populairste muziek van dit moment, kan uw bowlinguitje niet meer stuk.

Klik hier voor de informatie over onze tijden en tarieven

Scholen

Bowlen met school…

Competitie bowlen

Bowlen wordt in Europa en de Verenigde Staten veel beoefend als recreatie bowlen maar komt ook veel voor als competitie bowlen . In Nederland en België wordt de sport meer en meer in competitie gespeeld en worden er regelmatig bowlingtoernooien georganiseerd. In Nederland zijn verschillende categorieën toernooien welke volgens de Nederlandse Bowling Federatie goedgekeurd dienen te worden.

De Bowling Vereniging Leiderdorp is begin jaren ’80 opgericht door bowlers van onder meer Bowlingvereniging Leiden en nieuwkomers die in de bowlingsport geïnteresseerd waren. Deze bowlingvereniging organiseert diverse competities, zogenaamde huisleagues, en speelt wekelijks haar bowlingwedstrijden op maandag-, woensdagavond.

Jeugd Competitie

Wekelijks wordt op dinsdag (19:00 – 20:30 uur) een competitie gespeeld waarbij de jeugdleden het onderling en in teamverband tegen elkaar opnemen. Tijdens de competitierondes wordt handicapverrekening toegepast waardoor een gelijke strijd ontstaat en ieder op zijn/haar niveau deel kan nemen. Uiteraard worden de scores wekelijks verwerkt en zijn deze terug te vinden via de website.
Klik hier voor de website van de vereniging