Frankys is dé plek waar u uitstekend kunt bowlen en eten.

Bowlen en eten is al jarenlang één van de meest populaire en succesvolle combinaties voor familie-uitjes, bedrijfsuitjes of zomaar een avondje op stap met vrienden of vriendinnen. Ook bij Franky’s vindt u diverse arrangementen om bowlen en eten te combineren. Frankys onlangs volledig vernieuwd en voorzien van een nieuwe inrichting

Franky beschikt over een gezellig grand café en sfeervolle Grill restaurant waar u heerlijk kunt steengrillen met topkwaliteit vlees en lekkere bijgerechten.

Heeft u liever de vrijheid om zelf uw menu te bepalen voor het bowlen en eten? Geen probleem, Franky serveert ook een keuzemenu, bereidt door één van onze gekwalificeerde koks, in onze nieuwe houtskooloven. Dagvers en gezond!

Zelf nog even rustige natafelen? Voor de kinderen nu ook gratis spelen in onze kinderspeelruimte!

Vegetarisch of allergie

Zijn er personen binnen uw familie, bedrijf of vriendenclub die vegetarisch zijn, allergieën hebben of vanwege geloofsovertuiging bepaalde gerechten niet mogen eten? Frankys heeft diverse alternatieven!  Wij plaatsen een aparte steen op tafel voor de halal en vegetarische gerechten zodat het eten gescheiden blijft. Heeft u een lactose en/of gluten-allergie, dan kunnen wij daar rekening mee houden. Wij beschikken over een aparte frituur waar wij frites en (speciale)snacks in bakken.
Ook hebben wij glutenvrije sauzen en brood.

Lichtingen op zaterdag

16:30 uur – 17:30 uur bowlen > 17:30 uur steengrill
17:30 uur – 18:30 uur bowlen > 18:30 uur keuzemenu
18:30 uur – 19:30 uur bowlen > 19:30 uur keuzemenu
19:30 uur – 20:30 uur bowlen > 20:30 uur steengrill

Eerst diner en daarna bowlen (niet online te reserveren)

20:30 uur steengrill > 22:00 uur – 23:00 uur discobowlen
xx:xx uur keuzemenu > vanaf 20:30 bowlen